Skip to content
ChiversChivers
  • Home
  • Producten
  • Recepten
  • Contact
  • nl
  • en
Gerechten

Pear chutney met cilantro

Pear chutney met cilantro.
RECEPT DOOR: 🍋 THE LEMON KITCHEN

Gebruikt product: Chivers Ginger Jam

Voorbereidingstijd: ca. 20 minuten
Kooktijd: pprox .. 15 minuten

Voor 2 porties:
– 1 kleine rode ui
– 1 teentje knoflook
– 1 kleine rode chili peper
– 1 peer
– 3 eetlepels olijfolie
– 150 g Chivers Ginger Jam
– 60 ml witte wijnazijn
– 4 stelen van koriander
– Zout
– peper

Gebruiksvoorwerpen: plank, mes, fornuis, pot

Voorbereiding:

1. Schil de ui en de dobbelsteen. Pel knoflook en hak fijn. Was chili, halveer in de lengte en verwijder de zaden. Hak de pulp fijn. Was de peer en snij in fijne blokjes.
2. Verhit de olijfolie in de pan en fruit de uien, knoflook en chili. Verhoog vervolgens het vuur, voeg Chivers Ginger Jam toe en laat ongeveer 3 minuten sudderen.
3. Voeg azijn toe en laat ongeveer 2 minuten sudderen. Voeg de perenblokjes toe en laat nog ongeveer 10 minuten op laag vuur sudderen. Verwijder vervolgens van het vuur en laat afkoelen.
4. Was koriander, schud droog en snipper fijn. Til de koriander onder de chutney op en breng op smaak met zout en peper.

Tip: de chutney duurt maximaal 2 weken in de koelkast en is de perfecte aanvulling op een kaasplateau met brood.

Blijf up to date.
_________________

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de meest recente nieuwtjes en heerlijk recepten.

Distributeurs.
_________________

Buijs Best Foods
Willemsplein 2-4
5211 AK ’s-Hertogenbosch
www.buijsbestfoods.com
 

Volg ons op social media.
_________________

Bekijk ook onze social media en blijf op de hoogte!

Copyright 2019 © Chivers

  • Home
  • Producten
  • Recepten
  • Contact
  • en