Ga naar inhoud
ChiversChivers
  • Home
  • Producten
  • Recepten
  • Contact
  • Nederlands
Gerechten

Zalmcarpaccio met bladerdeeg orange marmalade kussentjes

Recept door: @samanthaskitchenn

Ingrediënten:

Fruity orange marmalade
100 gram gerookte zalm
kruiden roomkaas
gedroogde dille
sjallotje
rol verse bladerdeeg
tuinkers
1 eierdooier + 1 el melk

Bereiding:

Zo maak je de bladerdeeg kussentjes.
Vouw het bladerdeegvel open en snij hier kleine rechthoekjes uit.
Leg in het midden van elk rechthoekje bladerdeeg orange marmalade en leg hier een weer een rechthoekje op.
Druk de zijkanten van het bladerdeeg dicht met een vorkje.
Leg de kussentjes op een bakplaat met een vel bakpapier.
Herhaal dit met de rest van het bladerdeeg.
Ik haalde ongeveer 30+ marmalade kussentjes uit het deeg.

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng in een kommetje de eierdooier met de melk en smeer hier de kussentjes mee in.
Strooi er wat gedroogde dille overheen.
Zet de bladerdeeg kussentjes ongeveer 15 minuten in de oven.
Hou wel in de gaten dat ze niet te bruin worden.

Maak je carpaccio op.
Verdeel de gerookte zalm, sjalot ringetjes en tuinkers op het bord.
Leg wat van de orange marmalade kussentjes tussen de gerookte zalm.
Doe de kruidenroomkaas en orange marmalade in 2 aparte spuitzakken met mondje. Maak enkele toefjes marmalade en roomkaas op de carpaccio.

*Creëer de ultieme smaakbeleving door de gerookte zalm met toebehoren op de kussentjes te leggen.

Blijf up to date.
_________________

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de meest recente nieuwtjes en heerlijk recepten.

Distributeurs.
_________________

Buijs Best Foods
Willemsplein 2-4
5211 AK ’s-Hertogenbosch
www.buijsbestfoods.com
 

Volg ons op social media.
_________________

Bekijk ook onze social media en blijf op de hoogte!

W3Schools

  • Home
  • Producten
  • Recepten
  • Contact
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Cookie settingsACCEPTEREN
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN